plen

Search

Facebook Likebox Slider

Slide background

Staże Zagraniczne

logo

PROTOKÓŁ

wyboru uczestników zagranicznego stażu zawodowego

Biorąc pod uwagę kryteria sformułowane w Regulaminie rekrutacji, komisja w dniu 2 lutego 2017 roku wybrała niżej wymienionych uczniów, uczęszczających do technikum żywienia i usług gastronomicznych w ZSAiGŻ, do udziału w zagranicznym stażu zawodowym w ramach projektu nr 2015-1-PL01-KA102-014935 pod tytułem „Ochrona zasobów środowiska przyrodniczego ważnym aspektem podczas podejmowania i prowadzenia działalności gospodarczej przez absolwentów szkoły agrotechnicznej”.

Lp. Nazwisko Imię Klasa Pkt.
1 Beresińska Anna 2 twż 24
2 Burek Aleksandra 2 twż 26
3 Czyżewska Aleksandra 2 twż 25
4 Dalach Klaudia 2 twż 27
5 Dąbrowska Wioleta 2 twż 24
6 Dąbrówka Aleksandra 2 tż 23
7 Dziedzic Katarzyna 3 tż 24
8 Grzyb Dagmara 2 tż 22
9 Jerka Marlena 2 twż 25
10 Jędrzejczyk Wiktoria 2 twż 23
11 Machnio Klaudia 2 twż 23
12 Makara Monika 2 tż 23
13 Malczewska Karolina 2 tż 22
14 Prokop Paulina 3 tż 26
15 Seledec Klaudia 2 twż 24
16 Stanik Katarzyna 2 twż 22
17 Voinikov Anatoliy 2 tż 23
18 Zagroda Marta 2 twż 25

Stażyści wyjadą do ośrodka DEULA Hildesheim w terminie od 24 kwietnia do 5 maja 2017r, pod opieką Emilii Zamkowskiej i Marianny Klocek.

            Lista rezerwowa

19 Rzeszot Katarzyna 2 tż 23
20 Chornolykh Vadim 2 tż 22
21 Levishchenko Yelizaveta 2 tż 22
22 Marsula Dominika 2 tż 21

 

Komisja w składzie:

Wychowawca                         Koleta Świtas                         …………………

Nauczyciel j. niemieckiego     Emilia Zamkowska                  ………………….

Opiekun grupy                        Marianna Klocek                     ...……………….